Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.
Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.

Letselschade test >

Letselschade test >

LETSELSCHADEBUREAU AB LETSELSCHADE

Letselschadespecialist

Rechtshulp van een letselschadespecialist nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige letselschadespecialist? Schakel dan letselschadebureau AB Letselschade in. Als u last van letselschade heeft, komen er veel vragen op u af. Heeft u bijvoorbeeld recht op een schadevergoeding? Hoe stelt u een ander aansprakelijk voor het opgelopen letsel? Welke stappen moeten nu gezet worden? Bel naar +31(0)850657290 en wij helpen u graag verder. Onze letselschadespecialist biedt u de juiste rechtshulp en passend advies.

Aansprakelijkheid claimen bij letselschade

Heeft u letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Zorg dan dat u eerst de aansprakelijkheid vaststelt. Deze kan volledig, gedeeltelijk of niet erkend worden. Onze letselschade advocaat kan u helpen bij het claimen van letselschade. Hij geeft u passend advies en verhaalt de opgelopen schade op de tegenpartij. Moet uw zaak beoordeeld worden door de rechter? Dan biedt onze advocaat u de juiste rechtshulp. Hij is namelijk bevoegd om uw zaak voor te leggen aan een rechter. Heeft u vragen over loonschade, smartengeld of bijvoorbeeld het aanvragen van een second opinion? Ook dan zijn wij uw professionele partner.

Onze letselschadespecialist werkt kosteloos voor u

Onze letselschadespecialist, in de functie van een letselschade advocaat, werkt onder het ‘no cure, no pay’ principe. U hoeft dus niets te betalen wanneer u de zaak onverhoopt verliest. Wint u de zaak juist? Dan moet de tegenpartij de geleden schade en onze gemaakte kosten ter compensatie vergoeden. Schakel ons vandaag nog in voor het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij. Wij helpen u graag met het claimen van de schadevergoeding. Wellicht heeft u recht op een voorschot, omdat het bepalen van de exacte schadevergoeding veel tijd in beslag kan nemen. Ook dit voorschot wordt betaald uit de aansprakelijkheidsverzekering van uw tegenpartij.

Wat te doen bij letselschade?

Heeft u letselschade (lichamelijke en/of geestelijke) opgelopen door toedoen van anderen? Houd dan rekening met de volgende punten:

 1. Ga bij klachten direct naar uw huisarts
 2. Houd nauwkeurig bij wat uw schade is (bewaar facturen, nota’s)
 3. Vraag een second opinion aan na de diagnose van de arts
 4. Beantwoord geen vragen over uw medische achtergrond
 5. Bezoek uw verzekeraar altijd met uw letselschadespecialist

Uw letselschadespecialist

Kortom, als u behoefte heeft aan een letselschadespecialist, dan biedt ons letselschadebureau u de uitkomst. Onze specialisten zetten zich voor de volle 100% in om u te laten ontvangen wat u toekomt na uw ongeval. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)850657290, te mailen naar info@abletselschade.nl of een bericht achter te laten op ons online contactformulier. De letselschadespecialist van AB Letselschade helpt u graag aan de juiste rechtshulp en passend advies.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Letselschade? Neem dan vandaag nog contact op met onze letselschadespecialist.

  Over AB Letselschade

  Op zoek naar experts op het gebied van letselschade en letselschadevergoedingen? Dan is het team van experts van AB Letselschade precies wat u nodig heeft! Heeft u letselschade opgelopen? En wilt u beroep doen op de schuldige partij voor een schadevergoeding? Dan kan AB Letselschade u van dienst zijn met advies voor uw letselschadezaak, een second opinion en meer. Heeft u vragen over AB Letselschade? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren letselschade juristen voor meer informatie. AB Letselschade biedt rechtshulp na letselschade op maat, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  BEL ONS