Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.
Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.

Letselschade test >

Letselschade test >

LETSELSCHADEBUREAU AB LETSELSCHADE

Letselschadebureau

Schakel het letselschadebureau in

Heeft u te maken gekregen met een ongeluk en heeft u hierbij geestelijke of lichamelijke letselschade opgelopen? Dan is het verstandig om een letselschadebureau als AB Letselschade in te schakelen. Wanneer de letselschade is veroorzaakt door de andere partij, wil onze letselschade specialist u graag helpen bij het aansprakelijk stellen en het claimen van een schadevergoeding. Ook voor het beantwoorden van vragen aangaande smartengeld, loonschade en letselschade kunt u rekenen op uw letselschadespecialist. Meld uw letselschade via het telefoonnummer +31(0)850657290. Wij zullen u dan als letselschadebureau zo snel mogelijk helpen.

Het werk van de letselschade specialist

Wanneer iemand verantwoordelijk is voor uw opgelopen letselschade, kunt u een letselschadevergoeding claimen. Voordat u dit daadwerkelijk ontvangt, moet u eerst de aansprakelijkheid vaststellen. De aansprakelijkheid kan volledig, gedeeltelijk of niet worden erkend. De letselschade specialist bij ons letselschadebureau kan u tijdens dit proces begeleiden en helpen. Ook wanneer uw zaak beoordeeld moet worden door de rechter, is hij in staat rechtshulp te bieden. Tevens staat ons letselschadebureau voor u klaar wanneer u vragen heeft gedurende het proces.

Laat een second opinion uitvoeren

Wilt u een second opinion laten uitvoeren? Bij ons kunt u terecht voor de hulp van een deskundige letselschade specialist. Veel mensen zullen snel akkoord gaan met hun huisarts wanneer hij een diagnose stelt na het oplopen van letselschade. Echter, soms kan het slimmer zijn om een second opinion te laten uitvoeren. Als letselschadebureau plaatsen wij een professional tegenover een professional. Hierdoor krijgt u meer zekerheid over uw diagnose. Vaak is het mogelijk om de kosten van de second opinion direct terug te vorderen op de tegenpartij.

Wat u kunt doen bij letselschade

Heeft u te maken gekregen met letselschade na een ongeval? Het is dan verstandig om rekening te houden met de volgende punten:

 1. Bezoek bij klachten direct uw huisarts
 2. Houd nauwkeurig bij wat uw schade is (bewaar facturen, nota’s)
 3. Vraag een second opinion aan na de diagnose van de arts
 4. Ga niet in op vragen over uw medische achtergrond
 5. Bezoek uw verzekeraar altijd met uw letselschadespecialist

Neem contact op met ons letselschadebureau

Wilt u in contact komen met ons letselschadebureau? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)850657290. Mailen is mogelijk naar info@abletselschade.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij willen als letselschadebureau u dan graag bijstaan met advies en de juiste rechtshulp.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Letselschade? Neem dan vandaag nog contact op met onze letselschadespecialist.

  Over AB Letselschade

  Op zoek naar experts op het gebied van letselschade en letselschadevergoedingen? Dan is het team van experts van AB Letselschade precies wat u nodig heeft! Heeft u letselschade opgelopen? En wilt u beroep doen op de schuldige partij voor een schadevergoeding? Dan kan AB Letselschade u van dienst zijn met advies voor uw letselschadezaak, een second opinion en meer. Heeft u vragen over AB Letselschade? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren letselschade juristen voor meer informatie. AB Letselschade biedt rechtshulp na letselschade op maat, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  BEL ONS