Second opinion

Second opinion bij letselschade

Voor het gerecht is het vaak een onevenwichtige strijd: de cliënt ten opzichte van de professional. De professional heeft de opleiding en jarenlange ervaring waar hij op kan terugvallen. Vaak stemt de cliënt te snel in met het maken van een deal. Dat is in vele gevallen zonde. Wanneer u een professional tegenover een professional plaatst, herstelt u de balans. AB Letselschade is de professional die evenwichtig uw woord verkondigt. Zo verschijnt u krachtig ten tonele.

Onze ervaren specialisten staan voor u klaar

U bent baas over uw lichaam en weet vaak zelf het beste waar uw letsel vandaan komt. Wanneer u door een arts wordt gediagnosticeerd als het hebben van letselschade, is een second opinion een uitkomst. AB Letselschade heeft een netwerk van letselschade-experts en letselschade-advocaten. In negen van de tien gevallen zijn de gemaakte kosten van een second opinion direct terug te vorderen op de tegenpartij. Heeft u een rechtsbijstand verzekering? Dan heeft u sowieso recht op een second opinion.

Meer weten over een Second opinion bij letselschade in Roosendaal? Neem dan gerust contact met ons op. AB Letselschade helpt u graag verder.

BEL ONS