Loonschade

Werkgever en loonschade

Letselschade na een arbeidsongeval. De nachtmerrie van zowel werkgevers als werknemers. Toch lopen er jaarlijks weer veel werknemers letselschade na een bedrijfsongeval op. Zodra één van uw werknemers een ongeval krijgt, bezorgt dit de werkgever kopzorgen. Niet alleen wilt u het beste voor uw werknemer maar u dient op kort termijn passende vervanging te vinden. Dit heeft in veel gevallen financiële gevolgen. Zou het in een dergelijke penibele situatie niet prettig zijn als u terug kunt vallen op een kordate juridische sparring partner? Iemand die u bijstaat in het re-integratietraject van uw uitgevallen werknemer? Een betrouwbare derde partij die u onafhankelijk kan adviseren over aangepast werk en een eventueel voorschot bij letselschade kan opvangen? AB Letselschade behartigt de belangen voor uw werknemer én assisteert bij het verhalen van de loonschade op de aansprakelijke partij. Zo krijgt u het optimale resultaat voor alle betrokken partijen.

Loonschade verhalen

Het vereist juridische kennis en veel tijd om loonschade van de veroorzaker van letselschade vergoed te krijgen. Het is niet louter het maandelijks loon dat u dient door te betalen aan uw werknemer. De eindejaarsuitkering, dertiende maand en vakantiegeld zijn allemaal kostenposten die u met een vaardige loonschade-advocaat gemakkelijk terugkrijgt. Alle kosten die voortvloeien uit het gemis van uw werknemer -denk aan een Arboarts, het inrichten van de werkplek voor aanpassende werkzaamheden- zijn voor veel werkgevers onvoorziene kostenposten die snel over het hoofd worden gezien.

Letselschade: kordaat optreden bij loonvordering

Wanneer u een beroep doet op AB Letselschade, ontfermen onze letselschade advocaten zich volledig over alle bijkomende werkzaamheden rondom de loonvordering. Van het inzetten op de aansprakelijkheid tot de berekening en het rondmaken van een complete schadevergoeding. U komt op deze manier niet onder tijdsdruk te staan en bovendien vangen wij eventuele financiële onvolmaaktheden in uw budget op. Zo kunt u gericht op zoek gaan naar geschikte vervanging. Het aanstellen van AB Letselschade is in uw voordeel wanneer u wél en geen verzuimverzekering heeft met een hoog risico. Hoe dat precies in elkaar steekt? Wij leggen het u graag uit. U kunt bovendien bij onze ervaren juristen terecht voor een second opinion.

Wij begeleiden uw werknemer met letselschade

Medewerkers met letselschade zo spoedig en goed mogelijk laten herintreden, daar staat AB Letselschade voor. Dit is niet alleen goed voor de werknemer maar ook voor u als werkgever. In de tussentijd leveren wij een complete service waarbij u zich niet of nauwelijks hoeft te bekommeren om het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van letselschade. Wij maken accurate berekeningen, bieden medisch en arbeidsdeskundig advies en staan u bij tijdens een eventuele rechtszaak. Heeft u een werknemer met letselschade en wilt u een onafhankelijk advies van onze letselschade advocaten? Vul dan ons letselschade-formulier in. Één van onze juristen neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De letselschade advocaten van AB Letselschade beschikken over jarenlange ervaring. Heeft u specifieke vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met AB Letselschade. Wij helpen u graag verder.

BEL ONS