Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.
Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.

Letselschade test >

Letselschade test >

LETSELSCHADEBUREAU AB LETSELSCHADE

Letselschade Schiedam

Uw letselschadespecialist in Schiedam

Heeft u letselschade opgelopen in Schiedam en bent u van mening dat de fout bij de ander ligt? Benader dan letselschadebureau AB Letselschade. Wij kunnen u kosteloos helpen met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Wanneer u contact met ons opneemt zal onze letselschadespecialist u professioneel rechtshulp en advies geven op het gebied van letselschade, smartengeld of loonschade. Neem telefonisch contact met ons op via +31(0)850657290 en meldt uw schade. Tevens kunt u bij ons letselschade specialist een second opinion aanvragen, wanneer u in Schiedam een ongeval heeft gehad.

Wat kan een letselschadebureau voor u doen

Letselschade kan zowel lichamelijk zijn als geestelijk. Wanneer u schade heeft opgelopen, kunt u de tegenpartij hiervoor aansprakelijk stellen. Daarbij kunt u een schadevergoeding claimen ter compensatie van de opgelopen letselschade. Hierbij kunt u om de hulp van een letselschade specialist vragen. De letselschade specialist is op de hoogte van alle actuele regels en wetgeving. Hij is daardoor in staat een goed resultaat voor u te regelen en hij geeft u passend advies. Ook wanneer de zaak aan de rechter moet worden voorgelegd, staat de letselschade specialist graag voor u klaar. De letselschadespecialist voert zijn werk kosteloos voor u uit. De tegenpartij zal namelijk moeten betalen. Verliezen wij uw zaak in Schiedam? Dan handelen wij naar het no cure no pay principe.

Waar moet u rekening mee houden bij letselschade?

Wanneer u te maken heeft met letselschade na een ongeval in Schiedam, moet u rekening houden met een aantal punten:

 1. Heeft u klachten? Breng een bezoek aan de huisarts
 2. Hou bij wat uw schade is (bewaar facturen en nota’s)
 3. Ga nooit direct akkoord met een medische keuring
 4. Ga niet in op vragen over uw medische achtergrond
 5. Neem uw letselschadespecialist mee bij het eerste bezoek aan de verzekeraar

Vraag een second opinion aan bij onze letselschade specialist

Wanneer u van uw arts de diagnose letselschade heeft gekregen, kunt u bij onze letselschadespecialist een second opinion aanvragen. Wanneer u in het bezit bent van een rechtsbijstandverzekering, heeft u hier sowieso recht op. Bij het aanvragen van een second opinion, plaatst u een professional tegenover een professional. De letselschade specialist zorgt er dan voor dat u sterk staat in uw zaak. Zo staat u niet meer alleen als cliënt tegenover een professional. Neem dus vanuit Schiedam contact op met ons letselschadebureau.

Bel of mail uw letselschadespecialist in Schiedam

Benader ons letselschadebureau wanneer u behoefte aan een letselschadespecialist in Schiedam. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)850657290. Mailen is mogelijk naar info@abletselschade.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten in ons online contactformulier. Geef uw wensen en eisen door aan de specialisten van ons letselschadebureau vanuit Schiedam.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Letselschade? Neem dan vandaag nog contact op met onze letselschadespecialist.

  Over AB Letselschade

  Op zoek naar experts op het gebied van letselschade en letselschadevergoedingen? Dan is het team van experts van AB Letselschade precies wat u nodig heeft! Heeft u letselschade opgelopen? En wilt u beroep doen op de schuldige partij voor een schadevergoeding? Dan kan AB Letselschade u van dienst zijn met advies voor uw letselschadezaak, een second opinion en meer. Heeft u vragen over AB Letselschade? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren letselschade juristen voor meer informatie. AB Letselschade biedt rechtshulp na letselschade op maat, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  BEL ONS