Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.
Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.

Letselschade test >

Letselschade test >

LETSELSCHADEBUREAU AB LETSELSCHADE

Letselschade Rotterdam

Letselschade in Rotterdam

Heeft u letselschade opgelopen bij een ongeval in Rotterdam? Letselschadebureau AB Letselschade stelt geheel kosteloos de tegenpartij voor uw schade aansprakelijk. Onze letselschadespecialist biedt u daarnaast graag passende rechtshulp en advies op het gebied van letselschade, loonschade of smartengeld. U kunt uw schade direct bij ons melden via +31(0)850657290. Een second opinion aanvragen vanuit Rotterdam kan bij onze letselschade specialist.

De rechtshulp van ons letselschadebureau

Uw lichamelijke en uw geestelijke schade vallen onder letselschade. Is een ander de schuld geweest van het ongeval in Rotterdam? Dan kunt u deze schade aansprakelijk stellen aan de tegenpartij. Als compensatie. Laat onze letselschade specialist u helpen met het aansprakelijk stellen van de ander. Onze letselschade specialist doet dit vakkundig, volgens de actuele wetgeving en met prima resultaat voor u. Moet uw zaak voorgelegd worden aan de rechter? Ook dan biedt onze letselschade specialist de uitkomst. De rechtshulp van onze letselschadespecialist is voor u geheel kosteloos. Immers, de tegenpartij betaalt. Verliest u onverhoopt de zaak? Dan hanteren wij het no cure no pay principe.

Houd hier rekening mee bij letselschade

Last van letselschade na een ongeval in Rotterdam? Houd dan rekening met onderstaande zaken:

 1. Breng bij klachten direct een bezoekje aan uw huisarts
 2. Houd precies bij wat uw schade is (bewaar facturen, nota’s)
 3. Ga nooit direct akkoord met een medische keuring
 4. Beantwoord nooit vragen over uw medische achtergrond
 5. Bezoek uw verzekeraar niet zonder uw letselschadespecialist

Onze letselschade specialist inschakelen voor een second opinion

Heeft een arts u de diagnose letselschade gegeven? U kunt bij onze letselschadespecialist terecht voor een second opinion. U heeft hier sowieso recht op als u een rechtsbijstandverzekering heeft. Het is erg verstandig een second opinion aan te vragen. Zo plaatst u een professional tegenover een professional en staat u er niet meer alleen voor als cliënt. Daarnaast zorgt onze letselschade specialist ervoor dat u een stuk sterker in uw zaak staat in Rotterdam. Ons letselschadebureau heeft inmiddels een groot netwerk van experts, specialisten en advocaten aangelegd. Zij kunnen een correct en gedegen dossier voor u opstellen.

Een letselschadespecialist in Rotterdam nodig?

Wilt u uw recht halen na een ongeval in Rotterdam? Schakel dan direct ons letselschadebureau in. Maak een afspraak via +31(0)850657290, meld uw schade via info@abletselschade.nl of plaats een bericht op ons online contactformulier. De advocaten van ons letselschadebureau helpen u graag verder in uw zaak omtrent uw ongeval in Rotterdam.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Letselschade? Neem dan vandaag nog contact op met onze letselschadespecialist.

  Over AB Letselschade

  Op zoek naar experts op het gebied van letselschade en letselschadevergoedingen? Dan is het team van experts van AB Letselschade precies wat u nodig heeft! Heeft u letselschade opgelopen? En wilt u beroep doen op de schuldige partij voor een schadevergoeding? Dan kan AB Letselschade u van dienst zijn met advies voor uw letselschadezaak, een second opinion en meer. Heeft u vragen over AB Letselschade? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren letselschade juristen voor meer informatie. AB Letselschade biedt rechtshulp na letselschade op maat, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  BEL ONS