Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.
Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.

Letselschade test >

Letselschade test >

LETSELSCHADEBUREAU AB LETSELSCHADE

Letselschade Leiden

Heeft u letselschade opgelopen in Leiden?

Heeft u ernstige letselschade opgelopen door een ongeval in Leiden? En vond dat ongeval buiten uw schuld om plaats? Laat letselschadebureau AB Letselschade dan geheel kosteloos de tegenpartij voor uw schade aansprakelijk stellen. Onze letselschadespecialist is in te schakelen voor passende rechtshulp en advies over letselschade, loonschade of smartengeld. Bel +31(0)850657290 om met onze letselschade specialist te bespreken wat uw schade is en wat uw mogelijkheden zijn in Leiden.

Dit kan ons letselschadebureau voor u betekenen

Heeft u lichamelijke en/of geestelijke schade opgelopen tijdens het ongeval in Leiden? Dit valt allemaal onder letselschade. Onze letselschade specialist stelt graag deze aangerichte schade aansprakelijk aan uw tegenpartij. Hiervoor gebruikt onze letselschade specialist de actuele wetgeving. Desnoods schakelt hij ons netwerk van experts, specialisten en advocaten in. Ons letselschadebureau streeft een meest positieve uitkomst voor u na. Moet uw zaak voorgelegd worden aan de rechter? Ook dan biedt onze letselschade specialist u passende hulp. Omdat onze letselschadespecialist zijn kosten door uw tegenpartij laat betalen, is onze hulp kosteloos voor u. Ook als we de zaak onverhoopt verliezen, geniet u van ons no cure no pay principe.

Wat te doen bij letselschade

Last van letselschade door een ongeval in Leiden? Houd dan rekening met onderstaande:

 1. Breng bij klachten direct een bezoekje aan uw huisarts
 2. Houd nauwkeurig bij wat uw schade is (bewaar facturen, nota’s)
 3. Ga nooit meteen akkoord met een medische keuring
 4. Beantwoord geen vragen over uw medische achtergrond
 5. Bezoek uw verzekeraar nooit zonder uw letselschadespecialist

Behoefte aan een second opinion van onze letselschade expert?

Heeft u van uw arts in Leiden de diagnose letselschade ontvangen? Schakel dan onze letselschade expert in voor een second opinion. Beschikt u over een rechtsbijstandverzekering? Dan heeft u automatisch recht op een second opinion. Een second opinion biedt u veel voordelen. Zo plaatst u op die manier een professional tegenover een professional. Daarnaast komt u, als cliënt in deze kwestie, een stuk sterker te staan in uw zaak. Tot slot kan onze letselschadespecialist op deze wijze een helder, uitgebreid en gedegen dossier voor u opstellen.

Schakel onze letselschadespecialist in vanuit Leiden

Voor de juiste rechtshulp en passend advies na een ongeval in Leiden staat ons letselschadebureau voor u klaar. Bel naar +31(0)850657290, mail naar info@abletselschade.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zijn als letselschadebureau pas tevreden over ons werk als wij uw recht hebben kunnen halen in Leiden.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Letselschade? Neem dan vandaag nog contact op met onze letselschadespecialist.

  Over AB Letselschade

  Op zoek naar experts op het gebied van letselschade en letselschadevergoedingen? Dan is het team van experts van AB Letselschade precies wat u nodig heeft! Heeft u letselschade opgelopen? En wilt u beroep doen op de schuldige partij voor een schadevergoeding? Dan kan AB Letselschade u van dienst zijn met advies voor uw letselschadezaak, een second opinion en meer. Heeft u vragen over AB Letselschade? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren letselschade juristen voor meer informatie. AB Letselschade biedt rechtshulp na letselschade op maat, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  BEL ONS