Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.
Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.

Letselschade test >

Letselschade test >

LETSELSCHADEBUREAU AB LETSELSCHADE

Letselschade Dordrecht

Letselschade opgelopen in Dordrecht?

Heeft u tijdens een ongeval in Dordrecht, door toedoen van anderen, letselschade opgelopen? Schakel dan letselschadebureau AB Letselschade in. Wij stellen geheel kosteloos de tegenpartij voor uw schade aansprakelijk. Onze letselschadespecialist biedt u het juiste advies en passende rechtshulp aangaande letselschade, loonschade of smartengeld aan. Bespreek met onze letselschade specialist wat uw schade is en wat uw mogelijkheden zijn in Dordrecht door te bellen naar +31(0)850657290.

De dienstverlening van ons letselschadebureau

Heeft u last van lichamelijke en/of geestelijke schade na een ongeval in Dordrecht? Dan spreken we over letselschade. U kunt deze schade aansprakelijk stellen aan uw tegenpartij via onze letselschade specialist. Onze letselschade specialist weet precies welke actuele wetgeving hij hiervoor kan gebruiken. Zo nodig schakelt hij ons netwerk van experts, specialisten en advocaten in. Ons letselschadebureau zet alles op alles zodat u krijgt wat u toekomt. Behoeft uw zaak een oordeel van de rechter? Ook dan zorgt onze letselschade specialist voor passende hulp. Prettig is dat onze hulp kosteloos is voor u, omdat onze letselschadespecialist zijn kosten door de tegenpartij laat betalen. Verliezen we onverhoopt de zaak? Dan geldt ons no cure no pay principe.

Wat staat u te doen bij letselschade?

Als u last van letselschade heeft door een ongeval in Dordrecht, raden wij u aan onderstaande aan te houden:

 1. Breng bij klachten meteen een bezoekje aan uw huisarts
 2. Houd nauwkeurig bij wat de schade is (bewaar facturen, nota’s)
 3. Ga nooit meteen akkoord met een medische keuring
 4. Ontwijk vragen over uw medische achtergrond
 5. Bespreek niets met uw verzekeraar zonder uw letselschadespecialist erbij

Vraag een second opinion aan bij onze letselschade expert

Heeft uw arts in Dordrecht u gediagnosticeerd als cliënt met letselschade? Vraag dan bij onze letselschade expert een second opinion aan. Als u geniet van een rechtsbijstandverzekering heeft u daar automatisch recht op. Met een second opinion staat u als cliënt sterker in uw zaak. U heeft hierdoor namelijk een professional tegenover een professional geplaatst. U staat er niet meer alleen voor. Onze letselschadespecialist zal na uw aanvraag een helder, uitgebreid en gedegen dossier voor u opstellen.

Schakel vanuit Dordrecht onze letselschadespecialist in

Behoefte aan rechtshulp en passend advies na een ongeval in Dordrecht? Ons letselschadebureau staat voor u klaar. Bel naar <+31(0)850657290, stuur een e-mail naar info@abletselschade.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. De specialisten van ons letselschadebureau nemen vervolgens graag contact met u op om uw mogelijkheden in Dordrecht te bespreken.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Letselschade? Neem dan vandaag nog contact op met onze letselschadespecialist.

  Over AB Letselschade

  Op zoek naar experts op het gebied van letselschade en letselschadevergoedingen? Dan is het team van experts van AB Letselschade precies wat u nodig heeft! Heeft u letselschade opgelopen? En wilt u beroep doen op de schuldige partij voor een schadevergoeding? Dan kan AB Letselschade u van dienst zijn met advies voor uw letselschadezaak, een second opinion en meer. Heeft u vragen over AB Letselschade? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren letselschade juristen voor meer informatie. AB Letselschade biedt rechtshulp na letselschade op maat, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  BEL ONS