Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.
Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.

Letselschade test >

Letselschade test >

LETSELSCHADEBUREAU AB LETSELSCHADE

Letselschade Alphen aan den Rijn

Letselschade opgelopen in Alphen aan den Rijn?

Heeft er, buiten uw schuld om, een ongeval plaatsgevonden in Alphen aan den Rijn? En ondervindt u daar momenteel letselschade door? Maak dan een afspraak met letselschadebureau AB Letselschade. Onze letselschadespecialist helpt u graag met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Hiervoor levert hij u de juiste hulp aangaande letselschade, loonschade of smartengeld. Neem contact op met onze letselschade specialisten vanuit Alphen aan den Rijn door te bellen naar +31(0)850657290.

Zo werkt ons letselschadebureau

Ons letselschadebureau zet zich voor de volle 100% in voor uw zaak. Onze letselschade specialist zorgt er graag voor dat u krijgt wat u toekomt in Alphen aan den Rijn. Zowel uw lichamelijke als geestelijke letselschade na een ongeval kan aansprakelijk gesteld worden aan de tegenpartij. Laat onze letselschade specialist u bijstaan in dit proces. Moet uw zaak doorgestuurd worden naar de rechter? Geen probleem. Onze letselschade specialist weet dan precies wat te doen. Winnen we de zaak? Dan betaalt uw tegenpartij de kosten. Verliezen we onverhoopt de zaak? Dan hanteren wij ons no cure no pay principe. Schakel nu onze letselschadespecialist in voor meer informatie.

Dit moet u doen bij letselschade

Houd onderstaande punten aan als u last heeft van letselschade door een ongeval in Alphen aan den Rijn:

 1. Breng direct een bezoekje aan uw huisarts als u klachten heeft
 2. Houd nauwkeurig bij wat uw schade is (bewaar facturen, nota’s)
 3. Ga nooit meteen akkoord met een medische keuring van een aangewezen arts
 4. Ga niet in op vragen over uw medische achtergrond
 5. Zorg dat uw letselschadespecialist aanwezig is bij het gesprek met uw verzekeraar

Een second opinion van onze letselschade specialist

Bent u door uw arts in Alphen aan den Rijn gediagnosticeerd als cliënt met letselschade? Vraag dan een second opinion bij onze letselschade specialist aan. Hier heeft u automatisch recht op als u beschikt over een rechtsbijstandverzekering. Met een second opinion van onze letselschadespecialist staat u als cliënt een stuk sterker in uw zaak. U heeft er namelijk voor gezorgd dat u er niet meer alleen voor staat. U heeft heel verstandig een professional tegenover een professional geplaatst. Onze letselschadespecialist stelt vervolgens een helder, uitgebreid en gedegen dossier voor u op.

Uw letselschadespecialist voor uw zaak in Alphen aan den Rijn

Heeft u in Alphen aan den Rijn behoefte aan ondersteuning van een letselschadebureau? Schakel ons in via telefoonnummer +31(0)850657290, e-mailadres info@abletselschade.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. De specialisten van ons letselschadebureau zorgen ervoor dat u krijgt wat u toekomt na het ongeval in Alphen aan den Rijn.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Letselschade? Neem dan vandaag nog contact op met onze letselschadespecialist.

  Over AB Letselschade

  Op zoek naar experts op het gebied van letselschade en letselschadevergoedingen? Dan is het team van experts van AB Letselschade precies wat u nodig heeft! Heeft u letselschade opgelopen? En wilt u beroep doen op de schuldige partij voor een schadevergoeding? Dan kan AB Letselschade u van dienst zijn met advies voor uw letselschadezaak, een second opinion en meer. Heeft u vragen over AB Letselschade? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren letselschade juristen voor meer informatie. AB Letselschade biedt rechtshulp na letselschade op maat, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  BEL ONS