Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.
Doe de letselschade test voor gratis en
vrijblijvend advies over letselschade.

Letselschade test >

Letselschade test >

LETSELSCHADEBUREAU AB LETSELSCHADE

Letselschade

Letselschade opgelopen?

Er komen veel vragen op u af wanneer u te maken heeft met letselschade. Heb ik recht op een schadevergoeding? Hoe stel ik een ander aansprakelijk voor het opgelopen letsel? Welke procedure moet nu gevolgd worden? En wie kan mij hierbij helpen? Schakel voor rechtshulp en advies letselschadebureau AB Letselschade in via +31(0)850657290.

Aansprakelijkheid bij letselschade

In het schaderegelingsproces is het van belang dat u eerst de aansprakelijkheid vaststelt. De aansprakelijkheid van uw letsel kan volledig, gedeeltelijk of niet erkend worden. Met name de toedracht van uw letselschade is vaak een onderwerp van discussie. Heeft u schade opgelopen door toedoen van een ander? Dan kunt u een advocaat inschakelen voor het claimen van letselschade. Een belangenbehartiger zoals een advocaat geeft u advies en verhaalt de opgelopen schade op de tegenpartij. Verder kunnen wij u advies en ondersteuning geven over bijvoorbeeld loonschade en smartengeld.

No cure no pay

Onze advocaten werken onder het ‘no cure, no pay’ principe. Dit betekent dat u niets hoeft te betalen wanneer u de zaak verliest. Winnen we de zaak, dan moet de tegenpartij de geleden schade ter compensatie vergoeden. Wij helpen u met het aansprakelijk stellen van deze tegenpartij en het claimen van de schadevergoeding. Omdat het bepalen van de exacte schadevergoeding veel tijd in beslag kan nemen, heeft u mogelijk recht op een voorschot. Ook dit voorschot wordt betaald uit de aansprakelijkheidsverzekering van de persoon die schuld heeft aan uw schade.

Wat te doen als u schade heeft opgelopen?

Heeft u lichamelijke en/of geestelijke schade opgelopen door toedoen van anderen? Volg dan onderstaande punten:

 1. Ga bij klachten meteen naar uw huisarts
 2. Houd nauwkeurig bij wat uw schade is (bewaar facturen, nota’s)
 3. Vraag een second opinion aan na de diagnose van de arts
 4. Beantwoord geen vragen over uw medische achtergrond
 5. Bezoek uw verzekeraar altijd met uw letselschadespecialist

Uw specialist in letselschade

Kortom, als u last van letselschade heeft, biedt ons letselschadebureau u de juiste rechtshulp en passend advies. Onze advocaten en specialisten zetten alles op alles om u te laten ontvangen wat u toekomt na uw ongeval. Bel naar +31(0)850657290, stuur een mail naar info@abletselschade.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. AB Letselschade helpt u graag verder.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Letselschade? Neem dan vandaag nog contact op met onze letselschadespecialist.

  Over AB Letselschade

  Op zoek naar experts op het gebied van letselschade en letselschadevergoedingen? Dan is het team van experts van AB Letselschade precies wat u nodig heeft! Heeft u letselschade opgelopen? En wilt u beroep doen op de schuldige partij voor een schadevergoeding? Dan kan AB Letselschade u van dienst zijn met advies voor uw letselschadezaak, een second opinion en meer. Heeft u vragen over AB Letselschade? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren letselschade juristen voor meer informatie. AB Letselschade biedt rechtshulp na letselschade op maat, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  BEL ONS